Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro 2024: Πρεμιέρα με ενισχυμένες αποδόσεις** στο τελικό αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr!

Προκριματικά Euro 2024: Πρεμιέρα με ενισχυμένες αποδόσεις** στο τελικό αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/3/2023 14:00
Τα προκριματικά του Euro 2024 αρχίζουν και στο Pamestoixima.gr βρίσκεις τους αγώνες με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα.

Σέντρα σε οκτώ γήπεδα σήμερα (23/03), καθώς τα προκριματικά του Euro 2024 αρχίζουν και μέσα από αυτή τη διαδικασία 53 ομάδες, κατανεμημένες σε 10 ομίλους, θα παλέψουν για τα 20 «εισιτήρια» που θα τις στείλουν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Την πρόκριση στο Euro 2024 θα πάρουν οι 10 πρώτες ομάδες των προκριματικών κι οι 10 δεύτερες, ενώ τρεις ακόμα θα έχουν μια ευκαιρία μέσω των playoffs του Nations League. Η Γερμανία έχει εξασφαλίσει τη θέση της στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού, ως διοργανώτρια του θεσμού.Προκριματικά Euro 2024 με ενισχυμένες αποδόσεις** στο τελικό αποτέλεσμα στο Pamestoixima.gr

Από τις οκτώ σημερινές αναμετρήσεις ξεχωρίζουν οι Ιταλία-Αγγλία (21:45) και Δανία Φινλανδία (21:45). Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr βρίσκεις ενισχυμένες αποδόσεις** στο τελικό αποτέλεσμα σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024.

Το σημερινό πρόγραμμα:
  • 17:00 Καζακστάν-Σλοβενία
  • 21:45 Σλοβακία-Λουξεμβούργο
  • 21:45 Ιταλία-Αγγλία
  • 21:45 Δανία-Φινλανδία
  • 21:45 Πορτογαλία-Λιχτενστάιν
  • 21:45 Άγιος Μαρίνος-Βόρεια Ιρλανδία
  • 21:45 Βόρεια Μακεδονία-Μάλτα
  • 21:45 Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ισλανδία


Η Εθνική μας θα αναμετρηθεί την Παρασκευή (24/03, 21:45) με το Γιβραλτάρ, ενώ δεν θα έχει άλλο δεύτερο αγώνα στην πρεμιέρα των προκριματικών, όπως και η Ιρλανδία. Παρόλα αυτά, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναμετρηθεί με τη Λιθουανία σε φιλικό αγώνα στην & OPAP Arena τη Δευτέρα (27/03, 19:00).

Weekly Pass Extreme και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση καθημερινά!

Η νέα εποχή του Pamestoixima.gr ξεκίνησε και έφερε μαζί της το ανανεωμένο Weekly Pass Extreme, για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο, όχι μόνο το Europa League, αλλά όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου!

Το αναβαθμισμένο Weekly Pass Extreme είναι ένα σούπερ πρόγραμμα ανταμοιβής* για όλους, μέσα από το οποίο μπορείς να κερδίσεις μοναδικά δώρα*!

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις δυνατές αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα αθλητικά γεγονότα!

Τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες* αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα, Επιστροφή Χρημάτων* στο 0-0 (στην αγορά πρώτος σκόρερ), Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα - Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.