Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο θρύλος Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ξανά ιστορία

Ο θρύλος Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ξανά ιστορία

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/3/2023 00:29
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ακόμα μία χρυσή σελίδα στην καριέρα του και παράλληλα πέρασε ήδη στην ιστορία για ακόμα έναν -από τους πολλούς- λόγο.

Είτε τον συμπαθείς, είτε τον αντιπαθείς, οφείλεις να παραδεχθείς ότι ο CR7 αποτελεί έναν θρύλο του ποδοσφαίρου κι έναν από τους κορυφαίους όλων των εποχών.

Δεν αποτελεί αυθαίρετο συμπέρασμα, το αποδεικνύουν περίτρανα και οι αριθμοί και το βράδυ της Πέμπτης (23/3), ο επιθετικός της Αλ Νασρ έγραψε ακόμα μία ολόχρυση σελίδα στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας.

Στα 38 του χρόνια ο Ρονάλντο κατέγραψε την 197η συμμετοχή του με το εθνόσημο κι έγινε ο πρώτος όλων των εποχών, σε όλες τις χώρες. Τα κατάφερε αφήνοντας πίσω του τον Μπαντέρ Αλ-Μουτάουα από το Κουβέιτ.

Μάλιστα το... γιόρτασε με δύο γκολ απέναντι στο Λίχτενσταϊν, στην εύκολη νίκη των Ιβήρων με 4-0 στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», το γήπεδο της αγαπημένης του Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στο 51' με πέναλτι «έγραψε» το 3-0 και δώδεκα λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Κάπως έτσι έφτασε και τα 120 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, αποτελώντας και σε αυτήν την κατηγορία τον κορυφαίο, έχοντας προσπεράσει πριν λίγο καιρό τον Ιρανό Αλί Νταεΐ ο οποίος κρατούσε το σχετικό ρεκόρ με 109 τέρματα.

Πλέον μένει να φανεί που θα σταματήσει ο μύθος του Κριστιάνο, καθώς δεν μοιάζει διατεθειμένος να εγκαταλείψει άμεσα την ενεργό δράση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.