Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάγερν Μονάχου: Παρουσιάστηκε επίσημα ο Τούχελ και ξεκίνησε η... εποχή του

Μπάγερν Μονάχου: Παρουσιάστηκε επίσημα ο Τούχελ και ξεκίνησε η... εποχή του

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/3/2023 15:49
Ο Τόμας Τούχελ παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα το Σάββατο (25/3) και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη (23/3), οι διοικούντες τους Βαυαρούς απέλυσαν ξαφνικά τον Γιούλιαν Νάιγκελσμαν και προσέλαβαν στη θέση του τον Τόμας Τούχελ.

Ο τελευταίος έχει καταφέρει και στο παρελθόν να οδηγήσει μία ομάδα σε επιτυχία, αναλαμβάνοντας τα ηνία κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το έπραξε για τελευταία φορά το 2021, όταν και κατέκτησε με την Τσέλσι το Τσάμπιονς Λιγκ.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Είναι τιμή και διάκριση να με ζητά η Μπάγερν Μονάχου. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους. Το DNA του συλλόγου είναι πολύ ξεκάθαρο. Έχει να κάνει με τη νίκη, δεν μπορούν να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η ομάδα είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Θα είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά και μεγάλη χαρά να δουλέψω με αυτή την ομάδα.

Ακόμα και όταν εργάζεσαι στο εξωτερικό για λίγο, συνειδητοποιείς ακόμη περισσότερο τη σημασία της Μπάγερν. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη και τον κόσμο. Είναι μεγάλη ευθύνη. Στο τέλος υπάρχει και ένας προσωπικός λόγος για μένα να εργαστώ εδώ, κοντά στην οικογένειά μου και στην πολιτεία όπου γεννήθηκα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που με έκαναν να αποδεχτώ γρήγορα την πρόταση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.