Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Build A Bet* Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Sportingbet – Build A Bet* Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/3/2023 12:20
Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζονται απόψε τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στις 21:45, η Γαλλία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ιρλανδία με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της στον 2 ο όμιλο. Γειτονικό ντέρμπι στον 7 ο όμιλο, με το Μαυροβούνιο να φιλοξενεί τη Σερβία στην Ποτγκόριτσα.

Sportingbet– Priceboosts κάθε μέρα!

Για το 2x2

Με μοναδικό στόχο τον «τρίποντο» ταξίδεψε στο Δουβλίνο η Γαλλία, όπου απόψε αντιμετωπίζει την Ιρλανδία, στο πλαίσιο της 2 ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Οι «τρικολόρ», οι οποίοι βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα, έδειξε τα… δόντια τους από την πρεμιέρα των ομίλων, όπου επικράτησαν με 4-0 την Ολλανδία στο Παρίσι. Πλέον, το κύριο ζητούμενο για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν είναι να διπλασιάσει τις νίκες της και να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που την θέλουν να τερματίζει στην κορυφή του ομίλου. Η «παράδοση» είναι με τους «μπλε», οι οποίοι έχουν επικρατήσει με 1-0 και τις δύο φορές που έχουν επισκεφτεί το «σμαραγδένιο νησί».Sportingbet – Kορυφαίο Live στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

«Μάχη» στα Βαλκάνια

Σπουδαία αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί στην Ποτγκόριτσα, όπου κοντράρονται το Μαυροβούνιο και η Σερβία. Αμφότερες, έχουν ξεκινήσει με νίκες τις υποχρεώσεις τους στον 7ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, και όποια επικρατήσει απόψε θα πάρει… κεφάλι στον πίνακα της βαθμολογίας. Οι «αετοί» επικράτησαν με 2-0 της Λιθουανίας, ενώ τα «γενναία γεράκια» νίκησαν με 1- 0 την Βουλγαρία στο Ράζγκραντ. Αν και γειτονικές χώρες, δεν υπάρχει μεγάλη «παράδοση» στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Το 2018 ήταν οι δύο μοναδικές φορές που συναντήθηκαν στο πλαίσιο του Nations League, με τη Σερβία να επικρατεί και στο Μαυροβούνιο και στην έδρα της.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Έξι ακόμα αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί στις 21:45. Η Ολλανδία υποδέχεται το Γιβραλτάρ, με στόχο την 1 η της νίκης στον 2 ο όμιλο. Πολωνία – Αλβανία και Μολδαβία – Τσεχία κοντράρονται στο 5 ο όμιλο. Εύκολες «αποστολές» για τη Σουηδία και την Αυστρία που αντιμετωπίζουν εντός έδρας το Αζερμπαϊτζάν και την Εσθονία, αντίστοιχα. Στη Βουδαπέστη, η Ουγγαρία φιλοξενεί την Βουλγαρία, με τις δύο ομάδες να… κυνηγούν το πρώτο τους «τρίποντο».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις