Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέος: «Να να μην έχουμε αίματα!» - Αποχώρηση και του Γιάννη Αλαφούζου από την συνάντηση των έξι με τον Μπένετ

Μπέος: «Να να μην έχουμε αίματα!» - Αποχώρηση και του Γιάννη Αλαφούζου από την συνάντηση των έξι με τον Μπένετ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/3/2023 14:01
Παντελώς παογοητευμένος αποχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος από την συνάντηση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ, με τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ, κάνοντας μάλιστα μία χαρακτηριστικά απαισιόδοξη δήλωση.

Ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλος έβαλε στο «στόχαστρο» τους τέσσερις μεγάλους χαρακτηρίζοντας «φαρσοκωμωδία» την μεταξύ τους συζήτηση και δηλώνοντας κατά την αποχώρησή του.

«Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Τόσος κόσμος, τόσοι δημοσιογράφοι, αφήνετε την ώρα σας να κάνετε τι… Αυτό το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ούτε στο Τζιμπουτί! Είναι μια φαρσοκωμωδία!
Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Δεν ξέρω το λόγο που μαζευτήκαμε εδώ. Εδώ μαζεύτηκαν για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, όχι για το ποδόσφαιρο. Διαφωνώ με τέτοιου είδους πρακτικές. Το τι έγινε μέσα θα σας το πουν οι άλλοι. Δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο, αν δεν παρθούν εδώ και τώρα αποφάσεις και δεν γίνουν τομές. Δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο. Το θέατρο των σκιών είναι εκεί μέσα»
.



Νωρίτερα είχε αποχωρήσει και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, με τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη να παραμένει πάντως στην συζήτηση ως εκπρόσωπος των «πράσινων».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.