Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάμες Ροντρίγκες σε Μπεσίκτας: «Τα λέμε στο τέλος της σεζόν»

Χάμες Ροντρίγκες σε Μπεσίκτας: «Τα λέμε στο τέλος της σεζόν»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
27/3/2023 14:40
Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Χάμες Ροντρίγκες άφησε ανοιχτή την πόρτα στην Μπεσίκτας ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, μετά από επαφές που είχαν οι δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα η «Fotomac» αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της πως: «H Μπεσίκτας συναντήθηκε με την εταιρεία που εκπροσωπεί τον Κολομβιανό και έκαναν τις πρώτες επαφές. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, άφησε την πόρτα ανοιχτή στην Μπεσίκτας και απάντησε "Τα λέμε στο τέλος της σεζόν". Ο Ροντρίγκες, που δεν αποδέχθηκε την πρόταση επέκτασης συμβολαίου του συλλόγου του, θεωρείται βέβαιο ότι θα καθίσει στο τραπέζι με την Μπεσίκτας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Χάμες Ροντρίγκες σκέφτεται να δώσει προτεραιότητα σε ομάδα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ προσθέτει ότι το όνομα του Κολομβιανού αστέρα έχει συνδεθεί συχνά με τη Γαλατασαράι και τη Φενέρμπαχτσε.

Την ίδια στιγμή πάντως δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, όπου κυριαρχεί η ανησυχία αναφορικά με τραυματισμό που υπέστη ο Χάμες στην προπόνηση της εθνικής Κολομβίας και θα τον κρατήσει εκτός της φιλικής αναμέτρησης με την Ιαπωνία (29/3).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.