Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μελισσανίδης: «Υπάρχει μεγάλη πρόοδος, ως τί ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ;»

Μελισσανίδης: «Υπάρχει μεγάλη πρόοδος, ως τί ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ;»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/3/2023 17:05
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης των έξι ομάδων των πλέι οφ της Super League Stoiximan με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο και τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης μπορεί κατά την αποχώρησή του να προτίμησε τον δρόμο της σιωπής και να μην μίλησε στους δημοσιογράφους, ωστόσο νωρίτερα είχε εκφράσει τις απόψεις του.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι κάποτε τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά φέρεται να είπε:

«Υπάρχει μεγάλη πρόοδος με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν στα ίσια το πρωτάθλημα και είναι φανερό πως έχουμε κάνει μεγάλη βήματα προόδου από την εποχή που ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων των ομάδων ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν πάντα ο ίδιος. Θυμίζουμε πως κάθε φορά που θεωρούσαν πως δεν είχαν το 100-0 υπέρ τους, άλλαζαν την ΚΕΔ εν ψυχρώ, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς να κουνιέται φύλλο. Είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο είχαν απαξιώσει την επιτροπή διαιτησίας, πόσο χαμηλά είχαν φτάσει την ΕΠΟ, δεν κρατούσαν ούτε τα προσχήματα. Έκαναν επίδειξη δύναμης με συνεχείς αλλαγές, ανάλογα με το αν θεωρούσαν κάποιον απόλυτα ελεγχόμενο ή όχι».

Παράλληλα όταν η πλευρά του Ολυμπιακού έριξε στο τραπέζι την επιστροφή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ο «τίγρης» απάντησε:

«Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα την Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.