Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξύλο και συλλήψεις ανάμεσα σε παίκτες της εθνικής Περού και της ισπανικής αστυνομίας (video)

Ξύλο και συλλήψεις ανάμεσα σε παίκτες της εθνικής Περού και της ισπανικής αστυνομίας (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/3/2023 15:28
Στα χέρια πιάστηκαν παίκτες της εθνικής Περού και άνδρες της ισπανικής αστυνομίας έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας στην Μαδρίτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα του Περού, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Μαδρίτη για τον αποψινό (28/3, 22:30) φιλικό αγώνα με το Μαρόκο, έφτασε στο ξενοδοχείο της. Εκεί την περίμεναν περίπου 300 Περουβιανοί φίλαθλοι, κάποιοι από αυτούς κρατώντας στα χέρια τους βεγγαλικά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η αστυνομία οι οπαδοί προσπάθησαν να πλησιάσουν τους παίκτες και η αστυνομία επενέβη μεταξύ των οπαδών και των παικτών με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. Ένας παίκτης στη συνέχεια χτύπησε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο με αποτέλεσμα αφού συνελήφθη να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Ο παίκτης ήταν ο γκολκίπερ Πέδρο Γκαγιέσε, ενώ ενεργό ρόλο στην ταραχή φαίνονται πως είχαν και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ζοσέ Καρβάλιο καθώς και ο μέσος Γιοσιμάρ Γιοτούν.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Περού ανέφερε από την πλευρά του: «Ο Πέδρο Γκαγιέσε έφυγε από το αστυνομικό τμήμα, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, και επέστρεψε στο ξενοδοχείο της εθνικής. Οι περουβιανές αρχές «θα απαιτήσουν διευκρίνιση των γεγονότων από τις αρμόδιες αρχές».




Εν τω μεταξύ ούτε η ομάδα του Μαρόκο περνά ευχάριστα στην Ισπανία... Ένας 27χρονος εργαζόμενος σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης που φιλοξενούσε την αφρικανική ομάδα συνελήφθη, αφού δημοσίευσε υποτιμητικά σχόλια για το Ισλάμ και ρατσιστικές ύβρεις εναντίον των παικτών στα social media, όπως ανακοίνωσε σήμερα (28/3) η ισπανική αστυνομία και η διοίκηση του ξενοδοχείου.

Η αστυνομία ανέφερε στο Reuters ότι ο υπάλληλος, σερβιτόρος στο πύργο του ξενοδοχείου- πέντε αστέρων- Eurostars της ισπανικής πρωτεύουσας, ζήτησε από τους παίκτες να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του. Στη συνέχεια ανέβασε τις εικόνες στο Instagram με ξενοφοβικές προσβολές και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.