Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει να αποχωρήσει από την Τσέλσι ο Ντε Μπρούιν

Θέλει να αποχωρήσει από την Τσέλσι ο Ντε Μπρούιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2014 18:21
Να αποχωρήσει από την Τσέλσι για ομάδα στην οποία θα έχει χρόνο συμμετοχής επιθυμεί ο Κέβιν Ντε Μπρούιν όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του Πάτρικ Ντε Κόστερ. Στα 25 εκατ. λίρες το ποσό που ζητάει η Τσέλσι.

Ο διεθνής Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ζοζέ Μουρίνιο πως αξίζει μια θέση στις βασικές του επιλογές, καθώς μετράει μόλις 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τσέλσι τη φετινή σεζόν.

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του 22χρονου άσου έχουν φέρει τον παίκτη να επιθυμεί την αποχώρηση του από τους «μπλε» προκειμένου να βρει ομάδα που θα αγωνίζεται πιο συχνά προκειμένου να κερδίσει θέση στην εθνική Βελγίου ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, Πάτρικ Ντε Κόστερ, η πλευρά του παίκτη εξέφρασε επίσημα από τους ανθρώπους της Τσέλσι την επιθυμία του Βέλγου άσου να αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπρίτζ με κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό:

«Τις επόμενες ώρες ή μέρες θα μάθουμε εάν κάποια ομάδα έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ντε Μπρούιν. Ο παίκτης και η οικογένεια του επιθυμούν κανονική μεταγραφή και όχι τη λύση του δανεισμού. Έχουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι και γι’ αυτό χρειάζεται να παίζει παιχνίδια» τόνισε ο Κόστερ.

Ο ίδιος στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο Ντε Μπρούιν επιθυμεί να επιστρέψει στη Μπουντεσλίγκα, αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν συζητήσεις με τη Βόλφσμπουργκ:

«Η πρόθεση του είναι να επιστρέψει στη Μπουντεσλίγκα. Υπάρχουν συζητήσεις με τη Βόλφσμπουργκ και άλλες ομάδες».

Βέβαια, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Ντε Μπρούιν θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η Τσέλσι φέρεται να έχει θέση ως τιμή πώλησης το ποσό των 25 εκατ. λίρων!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.