Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενισχυμένο Παρολί με Φενέρμπαχτσε, Μονακό και Ζαλγκίρις

Ενισχυμένο Παρολί με Φενέρμπαχτσε, Μονακό και Ζαλγκίρις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/3/2023 16:33
Η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague ολοκληρώνεται απόψε με συγκλονιστικές αναμετρήσεις που έχουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά και αγωνιστικό καθώς οι ομάδες παλεύουν για να πετύχουν τους στόχους τους, τώρα που πλησιάζει το φινάλε της κανονικής περιόδου. Η Μονακό μετά από την ήττα της στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις θέλει να αντιδράσει κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και να κάνει βήμα προς την 4άδα. Η Φενέρμπαχτσε έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μπασκόνια. Αφενός εκείνη θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να μπει στην 4άδα, ενώ οι Βάσκοι «μάχονται» για μια θέση στα πλέι οφ. Το όνειρο της Ζαλγκίρις για συμμετοχή στα νοκ άουτ παραμένει ζωντανό και θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της ενάντια στη Βαλένθια. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Μπάγερν Μονάχου-Μονακό 20:00 Euroleague

Στο «Audi Dome», η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Μονακό για την 32η αγωνιστική της
Euroleague. Η Μπάγερν Μονάχου έχει ρεκόρ 11-20. Χωρίς βλέψεις για τα πλέι οφ, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο. Προέρχεται από ήττα 86-76 από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και ήταν η 4η συνεχόμενη στη διοργάνωση. Μοιάζει να έχει χάσει το ενδιαφέρον της. Ωστόσο, εντός έδρας είναι ανταγωνιστική και αναμένεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, αν και αντιμετωπίζει προβλήματα. Η Μονακό (20- 11), στο μεταξύ, έχει εξασφαλίσει τη θέση της στα πλέι οφ και τώρα «μάχεται» για να διατηρηθεί στην 4η θέση. Έδειξε κακό πρόσωπο στην ήττα της με 79-70 από τη Ζαλγκίρις την περασμένη αγωνιστική και ψάχνει αντίδραση. Το Over 160,5 πόντοι (με παράταση) προσφέρεται στο 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ζαλγκίρις Κάουνας-Βαλένθια 20:00 Euroleague

Στη «Zalgirio Arena», η Ζαλγκίρις κοντράρεται με τη Βαλένθια για την 32η αγωνιστική της
Euroleague. Η Ζαλγκίρις έχει ρεκόρ 16-15 και βρίσκεται μια ανάσα από την 8άδα. Προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 79-70 επί της Μονακό, αποτέλεσμα που της αναπτέρωσε τις ελπίδες και επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το πόσο δυνατή είναι στην έδρα της. Μπροστά το κοινό της η λιθουανική ομάδα έχει 11 νίκες και μόλις τέσσερις ήττες. Θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ισπανών. Υψηλή ένταση, άμυνα, καλή κυκλοφορία της μπάλας και σουτ από την περιφέρεια (με τη Μονακό είχε 11/20 τρίποντα). Η Βαλένθια με ρεκόρ 14-17 κι έχοντας χάσει στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της ξέρει πως της απομένουν μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ και όχι ουσιαστικές. Θα βασιστεί στην επίθεσή της για να κάνει τη διαφορά, αλλά τα προβλήματά της στην άμυνα δεν κρύβονται εύκολα. Η επιλογή του Under 160,5 πόντων (με παράταση) προσφέρεται στο 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Μπασκόνια-Φενέρμπαχτσε 21:30 Euroleague

Στην «Buesa Arena», η Μπασκόνια φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε για την 32η αγωνιστική της
Euroleague. Η Μπασκόνια με ρεκόρ 16-15 προέρχεται από μια πολύτιμη νίκη με 93-87 επί της
Άλμπα Βερολίνου. Έπαιξε εντυπωσιακό μπάσκετ όσον αφορά στην επίθεση, ενώ αμυντικά
συνέχισε να έχει κενά. Ωστόσο, παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ και αυτό είναι το
μόνο που την ενδιαφέρει. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή με 12 νίκες και τέσσερις ήττες και αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για να πετύχει τον στόχο της. Η Φενέρμπαχτσε, πάλι, με ρεκόρ 18-13 ψάχνει τη... μαθηματική επιβεβαίωση της εξασφάλισης της συμμετοχής της στα πλέι οφ, ενώ παλεύει για μια θέση στην 4άδα, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Υπέστη βαριά ήττα με 90-75 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναζητά τρόπους αντίδρασης και σίγουρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες στην άμυνα των Βάσκων. Το διπλό (με παράταση) προσφέρεται στο 2,07** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |