Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Από την Τσέλσι στη Φίτεσε ο Τραορέ

Από την Τσέλσι στη Φίτεσε ο Τραορέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2014 08:48
Μία μόλις μέρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Τσέλσι, ο Μπερτράντ Τραορέ ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του Φίτεσε με την μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι! Επιστρέφουν από τους δανεισμούς τους Χάτσινσον και Κακουτά.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός από τη Μπουρκίνα Φάσο υπέγραψε χθες συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με την Τσέλσι ωστόσο δεν θα παραμείνει τη φετινή σεζόν στο ρόστερ των λονδρέζων καθώς παραχωρήθηκε δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στην ολλανδική Φίτεσε.

Εκεί ο Τραορέ θα συναντήσει άλλους τέσσερις παίκτες που ανήκουν στην Τσέλσι! Ο λόγος για τους Λουκάς Πιαζόν, Κριστιάν Ατσού, Κριστιάν Κουέβας και Πάτρικ Βαν Άνχολτ.

Μάλιστα ο Πιαζόν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, μετρώντας 11 γκολ και 8 ασίστ σε 16 παιχνίδια στην Ερεντιβίζιε και είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Φίτεσε η οποία παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας συγκατοικώντας με τον Άγιαξ στους 37 βαθμούς.

Από την άλλη, τον αντίθετο δρόμο ακολούθησαν οι Σαμ Χάτσινσον και Γκαέλ Κακουτά που επέστρεψαν στην Τσέλσι μετά τον δανεισμό τους στην ολλανδική ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.