Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλμέιδα: «Η σεζόν θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλα΄δεν νιώθω καμία πίεση»

Αλμέιδα: «Η σεζόν θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλα΄δεν νιώθω καμία πίεση»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
31/3/2023 21:09
Ο τεχνικός της ΑΕΚ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την συνέχεια της σεζόν σε δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League την Κυριακή (2/4).

Ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε πως η ομάδα pου πάει στην Τούμπα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ, ενώ συμπλήρωσε πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ του και δεν νιώθει καμία πίεση, παρά τα όσα διακυβεύονται.

Όσα δήλωσε ο Αλμέιδα:

Για το πως κύλησε το διάστημα της διακοπής και πως προετοιμάστηκε η ΑΕΚ: «Έχουμε προσπαθήσει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Εδώ και δύο μέρες έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς από τις Εθνικές τους. Προφανώς όταν έχεις στη διάθεσή σου λιγότερους παίκτες διαφοροποιούνται και οι προπονήσεις».

Για το αν εισπράττει μεγαλύτερη πίεση μετά τα τελευταία αποτελέσματα: «Τη λέξη πίεση εγώ την καταλαβαίνω μέσα σε εισαγωγικά. Προέρχομαι από ένα μέρος που υπάρχει κόσμος με πίεση γιατί δεν έχει ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι του. Εγώ το ποδόσφαιρο το παίρνω σαν τη δουλειά μου. Και θέλω πάντα να κερδίζουμε. Αναλαμβάνω αυτή την ευθύνη. Όποιος νιώθει πίεση στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί κάνουμε αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους. Πρέπει να δουλεύουμε για να κερδίζουμε. Έχω διαβάσει αρκετή ιστορία τελευταία και η ΑΕΚ τα τελευταία 20 χρόνια έχει κερδίσει λίγες φορές το πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να το κατακτήσουμε. Εγώ δεν σκέφτομαι με την πίεση. Το μετατρέπω στο μυαλό μου και θεωρώ τα play-offs μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Είμαστε δεύτεροι. Πολλά έχουν να κάνουν με τη στρατηγική. Ξέρω τι δίνει ο κάθε παίκτης και τα νούμερά μας αλλά και των αντιπάλων μας. Επίσης ξέρω ότι η αλλαγή της νοοτροπίας πρέπει να είναι γενική. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ που έχω. Χάσαμε ένα ματς, φέραμε ισοπαλία σε ένα άλλο και το σίγουρο είναι ότι μπορεί να υπάρξουν και αρνητικά και θετικά αποτελέσματα. Η σεζόν θα παιχθεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θέλω να ξαναπώ ότι δεν πιστεύω ότι όταν κερδίζουμε είμαστε τέλειοι, ούτε ότι όταν χάνουμε τα πράγματα είναι δραματικά. Εμείς δουλεύουμε όλες τις μέρες πάρα πολλές ώρες. Και επιθυμούμε με τη βοήθεια του Θεού τα πράγματα να πάνε καλά».

Για τους διαθέσιμους παίκτες ενόψει Τούμπας: «Έχουμε κάποιους που θα μείνουν εκτός, άλλοι που θα επιστρέψουν. Θα δούμε αύριο ποιους θα υπολογίζουμε».

Για το τι διαφορετικό περιμένει να έχει η ΑΕΚ σε σχέση με το προηγούμενο ματς εκεί με τον ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη: «Παίζουν δύο ομάδες που έχουν ένα παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μου αρέσει το στυλ του ποδοσφαίρου που παίζει. Αξιολογώ το πόσο καταθέτουν την ψυχή οι παίκτες του. Είχαμε δύο αποτελέσματα με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.