Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Καμία πρόταση για Ιγκουαΐν»

Μουρίνιο: «Καμία πρόταση για Ιγκουαΐν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2014 17:34
Τα δημοσιεύματα περί πρότασης ύψους 50 εκατ. λιρών της Τσέλσι στη Νάπολι για την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν διέψευσε ο Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να αποκτήσει τον Αργεντινό φορ.

Σύμφωνα με σημερινά ιταλικά δημοσιεύματα, η Τσέλσι κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 50 εκατ. λιρών στην Νάπολι για την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ωστόσο η απάντηση των «παρτενοπέι» ήταν αρνητική.

Παρόλα αυτά ο Ζοζέ Μουρίνιο διέψευσε πως η Τσέλσι έκανε πρόταση για τον Αργεντινό επιθετικό, τονίζοντας πως η ομάδα δεν έχει σε προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού:

«Τίποτα δεν είναι αλήθεια. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζω πως δεν μπορούμε να τον πάρουμε. Βρίσκεται στην Ιταλία μόλις έξι μήνες και η Νάπολι είναι ένας σύλλογος που συνήθως δεν πουλάει παίκτες. Θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ και δεν πρόκειται να πουλήσουν τον Ιγκουαίν» τόνισε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Γιατί να ενδιαφερθούμε για κάποιον που πιστεύουμε πως δεν μπορούμε να αποκτήσουμε; Δεν είναι προτεραιότητα μας να αποκτήσουμε επιθετικό. Έχουμε τρείς… Η ομάδα είναι αρκετά καλή για την πρώτη μου σεζόν εδώ. Χτίζουμε νέα ομάδα και νομίζω ότι οι οπαδοί μας εμπιστεύονται. Ξέρουν ότι χτίζουμε μια ομάδα για τα επόμενα 7-8 χρόνια» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.