Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος, έτοιμοι Κουρμπέλης, Σπόραρ, Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος, έτοιμοι Κουρμπέλης, Σπόραρ, Ιωαννίδης

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/4/2023 13:29
Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (1/4) στο Κορωπί για να παρακολουθήσει την προπόνηση του Παναθηναϊκού και να συνομιλήσει με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, μόνο ο Τίμο Πούχατς έμεινε εκτός λόγω ίσως.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ έδωσε το «παρών» στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου και μάλιστα αφού είδε την προπόνηση, στη συνέχεια συνομίλησε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από εκεί και πέρα ο Σέρβος τεχνικός είδε με ικανοποιήσει τους τρεις αμφίβολους ποδοσφαιριστές του (Σπόραρ, Ιωαννίδη, Κουρμπέλη) να προπονούνται κανονικά και να βρίσκονται στη διάθεσή του για το ματς με τον Βόλο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League Stoiximan που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής (2/4, 18.00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Τσοκάι αλλά και ο άρρωστος Τίμο Πούχατς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.