Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Πότερ από την Τσέλσι

Τέλος ο Πότερ από την Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2023 22:21
Παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι αποτελεί ο Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου μετά την εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα που έφερε την ομάδα στην 11η θέση της βαθμολογίας. Αναλαμβάνει καθήκοντα προσωρινού προπονητή ο Μπρούνο Σαλτόρ.

Ραγδαίες εξελίξεις έφερε η εντός έδρας ήττα της Τσέλσι με 2-0 από την Άστον Βίλα, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον Γκρέιαμ Πότερ από τον πάγκο της ομάδας. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον Άγγλο τεχνικό ο οποίος αποτελούσε εδώ και καιρό persona non grata από τους οπαδούς των «μπλε» και η ήττα του Σαββάτου από τους «χωριάτες» που έφερε την ομάδα στην 11η θέση της Πρέμιερ Λιγκ αποτέλεσε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των διοικούντων.

Ο 47χρονος αντικατέστησε τον Τόμας Τούχελ στις αρχές Σεπτεμβρίου αλλά δεν κατάφερε να παρουσιάσει μια ομάδα με ξεκάθαρο αγωνιστικό στυλ και να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Οι μοναδικές επιτυχίες του ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου οδήγησε τους Λονδρέζους στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ωστόσο η αποκαρδιωτική πορεία της Τσέλσι στο πρωτάθλημα τον έφερε στην πόρτα της εξόδου, με τον ίδιο να αποχωρεί ως προπονητής των «μπλε» με το μικρότερο ποσοστό νικών (27.8%) στην ιστορία της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Πότερ έμεινε στον πάγκο των Λονδρέζων για μόλις 206 ημέρες, έχοντας υπογράψει πενταετές συμβόλαιο ύψους 60 εκατ. λιρών. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό της αποζημίωσης για να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. Συνολικά καθοδήγησε την Τσέλσι σε 31 παιχνίδια, μετρώντας 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Ο άλλοτε παίκτης της Βαλένθια και της Μπράιτον, Μπρούνο Σαλτόρ αναλαμβάνει καθήκοντα προσωρινού προπονητή μέχρι νεοτέρας και εκτός απροόπτου θα καθίσει στον πάγκο για το παιχνίδι της Τρίτης (4/2) με την Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, επικρατέστερος για τη θέση είναι ο τέως τεχνικός της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν ο οποίος αντικαταστάθηκε πριν μερικές μέρες από τον πρώην τεχνικό της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.