Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άγρια επεισόδια και διακοπή στο Νίκη Βόλου-ΑΕΛ (video)

Άγρια επεισόδια και διακοπή στο Νίκη Βόλου-ΑΕΛ (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/4/2023 17:14
Οι χούλιγκανς νίκησαν για ακόμα μία φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το ντέρμπι της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ για τη Super League 2 διεκόπη οριστικά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου λόγω επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Οι δύο ομάδες έδιναν τη «μάχη» τους εντός των τεσσάρων γραμμών με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 19' με τον Τζιώρα και τον Μάριο Όγκμποε να ισοφαρίζει αρχικά στο 41' και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να «γράφει» το 1-2 με πέναλτι.

Ωστόσο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού κατέφτασαν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων και μόλις πήραν τις θέσεις τους, εκείνοι των γηπεδούχων προσπάθησαν να τους επιτεθούν.

Η αστυνομία τους απομάκρυνε αλλά δεν συνέβη το ίδιο και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, καθώς οι οπαδοί της Νίκης Βόλου έκαναν τον κύκλο και κατάφεραν να προσεγγίσουν το βόρειο πέταλο όπου κάθονταν οι οπαδοί των «βυσσινί».

Ακολούθησαν εκτεταμένα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς από τον διαιτητή στο 49', καθώς η αστυνομία έκανε χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, κάτι που δεν συνέβη.

Από τα μεγάφωνα του γηπέδου υπήρξαν προτροπές για εκκένωση των εξεδρών ούτως ώστε να συνεχιστεί το ματς, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και υπήρξε οριστική διακοπή.

Δείτε το video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.