Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ-Λαμία 4-1: Οι Κρητικοί «προσγείωσαν» τους Φθιώτες με «τεσσάρα» (video)

ΟΦΗ-Λαμία 4-1: Οι Κρητικοί «προσγείωσαν» τους Φθιώτες με «τεσσάρα» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/4/2023 19:24
Ο ΟΦΗ δεν είχε διάθεση για αστεία απέναντι στη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ» και τη «σκόρπισε» με 4-1 και μάλιστα με ανατροπή, στο χρονικά δεύτερο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Stoiximan Super League.

Αυτή η νίκη έφερε τους Κρητικούς στους 33 βαθμούς και παραμένουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω μόνο από τον Ατρόμητο. Από την άλλη οι Φθιώτες υπέστησαν την πρώτη τους ήττα μετά από δύο σερί «τρίποντα» και παρέμειναν στους 23 πόντους, παραμένοντας εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 21' με τον Μαρτίνεθ να εκτελεί τον Μανδά μέσα από την περιοχή.



Η απάντηση από την πλευρά των γηπεδούχων ήρθε στο 42' με τον Ντίκο να πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο γκολ αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα Γκαραβέλη.



Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και στο 45' ο Μεγιάδο πέτυχε το 2-1.



Στην επανάληψη οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση δίχως επιτυχία.



Στο 67' ο κόουτς των γηπεδούχων είχε την έμπνευση να περάσει στο ματς τον Τοράλ και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τον δικαίωσε απόλυτα για την απόφασή του.

Έντεκα λεπτά αργότερα με υπέροχο αριστερό πλασέ πέτυχε το 3-1 «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του.



Στο 82' ξανά ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε εύκολα το τελικό 4-1.



Η τελευταία καλή φάση του ματς πάντως ανήκε στη Λαμία, με τον Τόσιτς να έχει δοκάρι.



ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης (85' Γιόχου), Βούρος, Θοράρινσον, Ντιουσέ (67' Τοράλ), Μεγιάδο, Λάρσον, Μπάκιτς (79' Περέα), Ντίκο (79' Μοσκέρα), Νέιρα (68' Φελίπε).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα (63' Σαραμαντάς), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης (63' Μπεχαράνο), Μαρτίνεθ, Νούνιες, Σιμόν, Καραμάνος (63' Τόσιτς), Ντε Βινσέντι (63' Μεντίνα) και Βέργος (76' Μανούσος).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.