Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Λέστερ ο Σμιθ

Ανέλαβε την Λέστερ ο Σμιθ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2023 03:41
Η Λέστερ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντιν Σμιθ για τον πάγκο της ομάδας, με τον Άγγλο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο ως το φινάλε της σεζόν με στόχο να σώσει τις «αλεπούδες» από τον υποβιβασμό.

Ο Ντιν Σμιθ είναι ο αντικαταστάτης του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λέστερ. Οι συζητήσεις της αγγλικής με τον Τζέσε Μαρς δεν προχώρησαν και εν τέλει η διοίκηση κατέληξε στον πρώην τεχνικό των Άστον Βίλα και Νόριτς, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του ως το φινάλε της σεζόν.

Ο 52χρονος αναλαμβάνει το έργο να γλιτώσει τις «αλεπούδες» από τον υποβιβασμό, με τους πρωταθλητές της σεζόν 2015-16 να βρίσκονται στην προτελευταία θέση και στο -2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, οχτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Ο Σμιθ επιλέχθηκε προφανώς για την εμπειρία του σε ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν, έχοντας γλιτώσει από υποβιβασμό την Άστον Βίλα τη σεζόν 2019-20 παρότι ήταν στο -4 από τη ζώνη του υποβιβασμού τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Κάτι αντίστοιχο κλήθηκε να κάνει στην Νόριτς τον Νοέμβριο του 2021 χωρίς όμως επιτυχία, με τα «καναρίνια» να τερμάτισαν στην τελευταία θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.