Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Με Μουκουντί αλλά χωρίς Αραούχο στο «Γ. Καραϊσκάκης»

ΑΕΚ: Με Μουκουντί αλλά χωρίς Αραούχο στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2023 20:31
Με τον Αρόλντ Μουκουντί αλλά χωρίς τους Σέρχιο Αραούχο και Γιώργο Τζαβέλλα καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για την αυριανή (12/4) ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο των ημιτελικών του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το δεύτερο ημιτελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου καλείται να υπερασπιστεί το ισχυρό προβάδισμα τριών τερμάτων που απέκτησε μετά τη νίκη με 3-0 στην «OPAP Arena».

Σ’ αυτή της την προσπάθεια ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει στον Αρόλντ Μουκουντί ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή, ωστόσο εκτός έμεινε ο Σέρχιο Αραούχο, που αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο. Στην αποστολή δε βρίσκονται επίσης οι Γιώργος Τζαβέλλας, Νορντίν Αμραμπάτ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Τομ Φαν Βέερτ.

Αναλυτικά: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.