Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόεδρος ΚΟΠ: «Προβληματίζει για λόγους ασφάλειας η διοργάνωση του τελικού Κυπέλου Ελλάδας στο ΓΣΠ»

Πρόεδρος ΚΟΠ: «Προβληματίζει για λόγους ασφάλειας η διοργάνωση του τελικού Κυπέλου Ελλάδας στο ΓΣΠ»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/4/2023 15:11
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούμας μίλησε για τις πιθανότητες διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Ο κ. Κούμας τόνισε πως από πλευράς ημερομηνιών και εγκαταστάσεων δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τα θέματα ασφάλειας που προκύπτουν, γι' αυτό και η Αστυνομία εξετάζει κάθε πτυχή πριν πάρει απόφαση.

«Μετά από την επίσημη επιστολή της ΕΠΟ ξεκινήσει η διαδικασία για να έχουμε τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας στο ΓΣΠ. Είμαστε σε επαφή με την Αστυνομία Κύπρου, αλλά και με την ΕΠΟ και αναμένουμε τις εξελίξεις. Είναι ένας τελικός κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο, δεν είναι και το πιο εύκολο για την Αστυνομία να αποφασίσει. Θα γίνουν συναντήσεις και θα ληφθεί η τελική απόφαση. Αγωνιστικά μπορεί να γίνει στην Κύπρο. Υπάρχει το γήπεδο, υπάρχει η ημερομηνία, αλλά αυτό που προβληματίζει είναι η οργάνωση του τελικού και η ασφάλεια. Είναι κάτι το οποίο μελετά η Αστυνομία, το Υπουργείο και θέλουμε περισσότερη πληροφόρηση από την ΕΠΟ για τους οπαδούς που θα έρθουν στην Κύπρο. Δεν έχουμε κάτι επίσημο. Δεν μπορεί η Αστυνομία από μόνη της να πάρει απόφαση πριν έχει όλες τις λεπτομέρειες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.