Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Παναθηναϊκός νίκησε ξανά τον Ολυμπιακό και κατέκτησε το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ (video)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε ξανά τον Ολυμπιακό και κατέκτησε το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/4/2023 23:37
Την κατάκτηση του τρίτου Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός, καθώς νίκησε με 3-2 σετ τον Ολυμπιακό στον ΟΑΚΑ, στον δεύτερο μεταξύ τους τελικό και σε συνδυασμό με την επικράτησή του με το ίδιο σκορ στο Ρέντη πριν από λίγες ημέρες, κατέκτησε ξανά τον τίτλο.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στον τελευταίο αγώνα για εκείνους στη σεζόν, καθώς έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Volleyleague, εκεί όπου στον τελικό θα συγκρουστούν οι «ερυθρόλευκοι» με τον ΠΑΟΚ.

Το «αιώνιο» ντέρμπι είχε για ακόμα μία φορά συγκλονιστική εξέλιξη, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες με 25-22.



Ακολούθησε ένα εύκολο σετ για το «τριφύλλι» και ισοφάρισε άνετα σε 1-1 σετ με 25-17 και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση.



Η απάντηση των παικτών του Αλμπέρτο Τζουλιάνι ήρθε με το ίδιο... νόμισμα. Στο τρίτο κομμάτι της αναμέτρησης ήταν σαφώς ανώτεροι και πήραν άνετα προβάδισμα με 2-1, κερδίζοντας 25-17.



Πλέον έψαχναν τη νίκη στο τέταρτο σετ κι αν το πετύχαιναν, θα έπαιρναν εκείνοι το τρόπαιο. Ωστόσο έπειτα από μεγάλη «μάχη», οι γηπεδούχοι νίκησαν 25-23 και ισοφάρισαν σε 2-2.



Στο τάι μπρέικ ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη για να πάρει την κούπα, ενώ ο Ολυμπιακός έψαχνε το δικό του 3-2 και στη συνέχεια τα πάντα θα κρίνονταν στο χρυσό σετ.

Τελικά οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι στις λεπτομέρειες και νίκησαν 15-12, κατακτώντας το τρόπαιο μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.



Τα σετ: 22-25, 25-17, 17-25, 25-23, 15-12

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.