Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Το «καρφί» Ανιγκό για Χάμες που είναι στην... έξοδο και οι δεύτερες σκέψεις για Παπασταθόπουλο

Ολυμπιακός: Το «καρφί» Ανιγκό για Χάμες που είναι στην... έξοδο και οι δεύτερες σκέψεις για Παπασταθόπουλο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/4/2023 10:05
Ο Ζοσέ Ανιγκό έκανε πολύ συγκεκριμένο σχόλιο για τον Χάμες Ροντρίγκεζ όταν ερωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό, όπου φαίνεται πως κάνουν δεύτερες σκέψεις και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Γάλλος προπονητής του Ολυμπιακού σε σχετική ερώτηση μετά το ματς με την ΑΕΚ, αναφορικά με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο. Δεν συμφωνώ σε αυτό. Στις ομάδες πολλοί μπορεί να έρθουν και να πετύχουν άλλοι να μην πετύχουν και συμβαίνει αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος και το ίδιο θεωρούσα πριν έρθω και γνώριζα την ομάδα.

Όλοι οι παίκτες πρέπει να θεωρούν τον Ολυμπιακό μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο και έτσι να τον αντιμετωπίζουν. Πολλές φορές ένας παίκτης μπορεί να μην το πετύχει αυτό. Έτσι είναι η ζωή. Δεν χρειάζεται να ψάξουμε τους λόγους που συμβαίνει, αλλά συμβαίνει. Πρέπει όλοι να αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό ως ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο»
.

Ο Χάμες που στο ξεκίνημά του στους «ερυθρόλευκους» είχε εντυπωσιάσει, εσχάτως δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και παρά την αρχική επιθυμία του συλλόγου για παραμονή του στην ομάδα, το όλο θέμα φαίνεται πλέον πως... χλωμιάζει.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Ισπανούς, η αποχώρησή του από τον Πειραιά είναι βέβαιη. «Δεν του πρότειναν ανανέωση για δύο λόγους. Ο ένας είναι το υψηλό συμβόλαιό του και ο άλλος το γεγονός ότι ο επιθετικός δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτόν» αναφέρει σήμερα (13/4) σχετικά η εφημερίδα «AS».

Ο Χάμες αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο ως ελεύθερος από την Αλ-Ραγιάν και έχει ως τώρα με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» πέντε γκολ και έξι ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις σε 24 εμφανίσεις.

Στην ίδια κατάσταση φαίνεται μάλιστα να βρίσκεται και η περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Το συμβόλαιο του 34χρονου Έλληνα στόπερ λήγει το προσεχές καλοκαίρι και υπήρχε πρόθεση ανανέωσής του για μία σεζόν ακόμα, με μειωμένες αποδοχές, αλλά οι πρόσφατες εμφανίσεις του με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, που συνδυάστηκαν με μεγάλα λάθη τα οποία κόστισαν γκολ, έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που φαίνεται πως το σκέφτονται ξανά, χωρίς πάντως να έχει παρθεί ακόμα κάποια οριστική απόφαση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.