Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Οριστικό «όχι» του Μπέου για διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Οριστικό «όχι» του Μπέου για διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/4/2023 12:19
Αρνητική ήταν, όπως αναμενόταν, η απάντηση του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, στο αίτημα της ΕΠΟ για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο Πανθεσσαλικό.

Ο Αχιλλέας Μπέος, λίγη ώρα μετά από τις δηλώσεις όπου έβαζε προϋποθέσεις για την διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο, με επίσημη ανακοίνωση απάντησε αρνητικά προβάλλοντας ως αιτία τις απαράδεκτες, όπως τις χαρακτήρισε, συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά από εκτενή διαβούλευση με φορείς της πόλης του Βόλου, αλλά κυρίως με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, και απαντώντας στο σχετικό αίτημα σας βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας απαντήσω αρνητικά για την προοπτική διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την πόλη μας. Ο τελικός Κυπέλλου, είναι πεποίθηση μου, ότι πρέπει να αποτελεί μια γιορτή του ποδοσφαίρου, πλην όμως με τις απαράδεκτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, είναι βάσιμη η εκτίμηση ότι μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός. Χρέος μου είναι να διαφυλάξω την ομαλότητα της ζωής και την ασφάλεια των πολιτών του Βόλου και βεβαίως τα περιουσιακά στοιχεία τους και τις υποδομές της πόλης. Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν οι αναγκαίες συνθήκες που θα επιτρέψουν να γιορτάζουμε πραγματικά τα αθλητικά γεγονότα και να μην αγωνιούμε για τυχόν συνέπειες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.