Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα «τσεκάρει» η Τσέλσι

Τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα «τσεκάρει» η Τσέλσι

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/4/2023 10:49
Ο Αμπέλ Φερέιρα φέρεται πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Τσέλσι που αναζητά προπονητή μετά την απόλυση του Πότερ.

Σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «AS», o Πορτογάλος τεχνικός που πέρασε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, πριν οδηγήσει την Παλμέιρας στην κατάκτηση δύο σερί Κόπα Λιμπερταδόρες, είναι ένας από τα ονόματα που έχουν πολύ ψηλά οι άνθρωποι των «μπλε».

«Η Τσέλσι εκτιμά πολύ αυτό που έχει πετύχει ο Πορτογάλος στην άλλη πλευρα του Ατλαντικού με την Παλμέιρας και είναι γνωστός για την πολύ καλή διαχειρίση ειδικά με τους νεαρούς παίκτες, αλλά και στο ψυχολογικό ντοπάρισμα. Στα αποδυτήρια της Τσέλσι που χαρακτηρίζονται φέτος από έλλειψη πίστης και αυτοεκτίμησης, ένα άτομο με τον χαρακτήρα του Φερέιρα θα μπορούσε να επαναφέρει την ομάδα του Λονδίνου στον χάρτη», αναφέρει χαρακτηριστικά η AS και στη συνέχεια πρόσθετει:

«Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παουλίστα το περασμένο Σαββατοκύριακο, κουβαλά πλέον την σφραγίδα του πιο πετυχημένου προπονητή στην ιστορία της Βραζιλίας. Με δύο Λιμπερταδόρες (2020 και 2021) στο ενεργητικό του, μαζί με άλλους πέντε τίτλους στο σακίδιό του, φτάνοντας συνολικά τους οκτώ ως προπονητής της «βερντάο». Ο Πορτογάλος βρίσκεται και στην τελική λίστα της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας για τη θέση του προπονητή της σελεσάο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.