Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέτριτς: «Ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός»

Πέτριτς: «Ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2014 19:52
Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο Μλάντεν Πέτριτς ο οποίος το βράδυ θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα και το πρωί της Τρίτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. «Ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός» τόνισε.

Λίγο μετά την προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Μλάντεν Πέτριτς εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης επιθετικός θα συναντηθεί το βράδυ της Δευτέρας με τον Νίκο Νταμπίζα και το πρωί της Τρίτης (7/1) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Ο ίδιος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, δηλώνοντας πως θέλει να πετύχει πράγματα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τόνισε πως είναι «πεινασμένος» για ποδόσφαιρο, ενώ αποκάλυψε ότι πήρε πληροφορίες τον Γιώργο Καραγκούνη.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως θα είναι έτοιμος σε 10 με 15 μέρες ενώ έδωσε υπόσχεση πως θα κάνει ότι καλύτερο για να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτριτς κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»:


«Είναι πολύ καλή ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός. Είμαι πεινασμένος και θέλω να πετύχω κάτι καλό με την φανέλα του. Είναι πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να φτιάξουμε καλό σύνολο», είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για τους παίκτες που γνωρίζει (Πράνιτς, Σίλντελφελντ, Μπεργκ) και αν θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί:

«Ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για μένα να προσαρμοστώ, ειδικά τώρα που υπάρχουν αυτοί οι παίκτες που γνωρίζω πολύ καλά και θα με βοηθήσουν να μπω στο κλίμα πολύ γρήγορα».

Ποιες είναι οι προσδοκίες του από την ομάδα;

«Ξέρω αρκετούς παίκτες, ξέρω την κατάσταση που είναι ο σύλλογος και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Σε πόσο καιρό θα είσαι έτοιμος;

«Θα είμαι έτοιμος σε 15 μέρες. Ακόμα δεν είμαι στο 100%, αλλά γνωρίζω τον οργανισμό μου και ξέρω πως θα είμαι έτοιμος όταν πρέπει».

Βλέπεις τον Παναθηναϊκό σαν ευκαιρία να επιστρέψεις στην Εθνική;

Είναι μεγάλη ευκαιρία όχι μόνο για να γυρίσω στην Εθνική, αλλά κυρίως γιατί δεν ήμουν χαρούμενος στην ομάδα που έπαιζα μέχρι τώρα. Θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο, θέλω να παίξω και ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτή την ευκαιρία».

Τι σου έχουν πει για τον Παναθηναϊκό οι Πράνιτς και Σίλντελφελντ;

«Μου έχουν πει πολλά και οι δύο αλλά τα κρατάω για μένα».

Η γυναίκα σου είναι Ελληνίδα, έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου;

«Είχαμε προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά ήταν ευχή και για την ίδια να έρθουμε στην Ελλάδα για ένα διάστημα και αυτό έγινε τώρα».

Μίλησες με τον Καραγκούνη για τον Παναθηναϊκό;

«Μιλήσαμε πριν μπω στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και μου ευχήθηκε τα καλύτερα. Αλλά με τον Καραγκούνη μιλούσαμε και πέρσι που ήμασταν μαζί στην Φούλαμ. Μου έχει πει και για τον Παναθηναϊκό και για το Ελληνικό πρωτάθλημα».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Nα τελειώσει πρώτα το θέμα του συμβολαίου και μετά σίγουρα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους αφήσουμε ικανοποιημένους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.