Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαβορί ο Ζεσούς για την Εθνική Βραζιλίας

Φαβορί ο Ζεσούς για την Εθνική Βραζιλίας

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/4/2023 23:24
Ο Ζόρζε Ζεσούς εμφανίζεται ως το νέο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Βραζιλίας σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης της χώρας της Νότιας Αμερικής.

Ο πολύπειρος Πορτογάλος προπονητής κέρδισε τις εντυπώσεις όταν εργάστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στη Φλαμένγκο και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Στα 68 του χρόνια εργάζεται στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου κι ακόμα κι αν δεν απομακρυνθεί μέχρι το φινάλε της σεζόν, φαντάζει απίθανο να συνεχίσει και του χρόνου στο «τιμόνι» της.

Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι ο Ζεσούς είναι το πρώτο φαβορί για τη «Σελεσάο», καθώς όλα δείχνουν ότι «ναυαγεί» η περίπτωση του Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό να φαίνεται διατεθειμένος να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο «τιμόνι» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους υποψήφιους, ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ Άμπελ Φερέιρα δεν έχει θέσει ισχυρή υποψηφιότητα διότι δεν αρέσει η συμπεριφορά του στον πάγκο της Παλμέιρας, ενώ μεταξύ των ονομάτων που εξετάζονται είναι κι αυτό του Φερνάντο Ντινίζ της Φλουμινένσε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.