Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γίνεται Έλληνας ο Τόμας Ουόκαπ

Γίνεται Έλληνας ο Τόμας Ουόκαπ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/4/2023 17:18
Οι διαδικασίες για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου στον Τόμας Ουόκαπ έχουν ολοκληρωθεί και πλέον ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού δεν θα θεωρείται ξένος στην ομάδα του και παράλληλα θα μπορεί να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας.

Στο φινάλε μόλις της δεύτερης σεζόν του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζεται να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, καθώς η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί.

Αυτό σημαίνει ότι ο 30χρονος πόιντ γκαρντ «λύνει» τα χέρια των ανθρώπων των «ερυθρόλευκων», καθώς πλέον δεν θα υπολογίζεται ως ξένος κι ανοίγει ακόμα μία θέση για ξένο στην ομάδα.

Παράλληλα θα μπορεί να αγωνιστεί και με τη «γαλανόλευκη», σε περίπτωση που τον επιλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός στις κλήσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΟΚ ενημέρωσε πως εκτός από τον Ουόκαπ, έτοιμος για να εκδώσει ελληνικό διαβατήριο είναι και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ της Αρμάνι Μιλάνο, κάτι που σημαίνει ότι πλέον θα υπάρχουν αρκετές λύσεις για την περιφέρεια.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί ότι εφόσον αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας, ο Ουόκαπ θα γίνει ο πρώτος νατουραλιζέ της ιστορίας της «επίσημης αγαπημένης», καθώς όλα αυτά τα χρόνια η Εθνική βασιζόταν σε γηγενείς μπασκετμπολίστες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.