Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντιέγκο Μαραντόνα: Οκτώ άτομα κατηγορούνται για το θανατό του με κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Ντιέγκο Μαραντόνα: Οκτώ άτομα κατηγορούνται για το θανατό του με κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
19/4/2023 16:31
Οκτώ άνθρωποι αναμένεται να κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναφορικά με τον θάνατο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο «θρύλος» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου 2020 σε ηλικία 60 ετών, στο Σαν Αντρές στο Τίγκρε, όπου υποβαλλόταν σε κατ’ οίκον νοσηλεία λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ, ενώ ταυτόχρονα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο κεφάλι λίγο καιρό νωρίτερα.

Οι συνθήκες όμως του θανάτου του παραμένουν ακόμα ένα... μυστήριο, που θα προσπαθήσει να ξεδιαλύνει το δικαστήριο, όπου μάλιστα οκτώ άνθρωποι θα κληθούν να αποδείξουν την αθωότητά τους απέναντι στην κλατηγορία για ανθρωποκτονία με πρόθεση, ενώ δύο εξ αυτών αντιμετωπίζουν και κατηγορία για ενδεχόμενο δόλο στην ενέργειά τους. Οι οκτώ κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης από 8 έως 25 χρόνια.

Πρόκειται για τον προσωπικό γιατρό του Αργεντινού θρύλου, Λεοπόλδο Λούκε, τη ψυχίατρό του Αγκουστίνα Κοσάτσοφ, τον ψυχολόγο Κάρλος Άνχελ Ντίας, τη γιατρό Νάνσι Έντιθ Φορλίνι, τον επικεφαλής νοσηλευτή Μαριάνο Αριέλ Περόνι, τη νοσηλεύτρια Νταϊάνα Χισέλ Μαδρίδ, τον νοσηλευτή Ρικάρδο Ομάρ Αλμιρόν και τον γιατρό της κλινικής, Πέδρο Πάμπλο Ντι Σπάνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.