Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντρογκμπά για Τσέλσι: «Δεν αναγνωρίζω πλέον τον σύλλογο μου»

Ντρογκμπά για Τσέλσι: «Δεν αναγνωρίζω πλέον τον σύλλογο μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2023 17:12
Την απογοήτευση του για τη φετινή σεζόν της Τσέλσι εξέφρασε ο θρύλος των «μπλε», Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει πλέον τον σύλλογο και σύγκρινε την αλλαγή πολιτικής μεταξύ της νέας διοίκησης και αυτή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Η Τσέλσι αποκλείστηκε την Τρίτη (19/4) από την Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με συνολικό σκορ 4-0 και κινδυνεύει πλέον σοβαρά να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων την επόμενη σεζόν. Οι «μπλε» πραγματοποιούν αποκαρδιωτική σεζόν παρά τα πολλά χρήματα που έχουν ξοδευτεί από τη νέα διοίκηση και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν έκρυψε την απογοήτευση του:

«Δεν είναι ο ίδιος σύλλογος πλέον. Δεν αναγνωρίζω το σύλλογο μου. Υπάρχει νέος ιδιοκτήτης και νέο όραμα» δήλωσε στο Canal+ ο Ιβοριανός θρύλος της Τσέλσι και πρόσθεσε αναφερόμενος στις πολλές μεταγραφές νεαρών παικτών που έγιναν από τη νέα διοίκηση:

«Τα αποδυτήρια με 30 παίκτες είναι δύσκολο να διαχειριστούν από τον προπονητή, όποιος και αν είναι. Προσπαθούμε να συγκρίνουμε με αυτό που γινόταν στην εποχή του Αμπράμοβιτς, όπου υπήρχαν πολλές αποκτήσεις παικτών, αλλά οι επιλογές ήταν πολύ έξυπνες. Φέρνοντας παίκτες όπως οι Τσεχ, Σεφτσένκο, Κρέσπο, Εσιέν, Ντρογκμπά, Μαλουντά και πάει λέγοντας. Ήταν για να κερδίσουμε τίτλους και ήταν παίκτες που είχαν ήδη κάποια εμπειρία. Εδώ η στρατηγική είναι διαφορετική. Ποντάρουν σε νεαρούς παίκτες. Πιστεύω ότι σίγουρα τους λείπουν χαρισματικοί παίκτες και ηγέτες. Χρειάζεται παίκτες που αναλαμβάνουν την ευθύνη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.