Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτσελόνα: Κλείνει το Barca TV λόγω περικοπών, στο δρόμο 150 εργαζόμενοι!

Μπαρτσελόνα: Κλείνει το Barca TV λόγω περικοπών, στο δρόμο 150 εργαζόμενοι!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/4/2023 22:21
Η Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο των περικοπών για να εναρμονιστεί με το Financial Fair Play της LaLiga, αποφάσισε να κλείσει το Barca TV, το επίσημο κανάλι της ομάδας το οποίο λειτουργεί απ’ τις 27 Ιουλίου 1999, οδηγώντας σε απόλυση περίπου 150 εργαζόμενους!

Μετά από σχεδόν 24 χρόνια, το επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα, Barca TV θα σταματήσει να προβάλλεται! Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την Πέμπτη (27/4) ότι δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο που είχαν με την Telefónica και το επίσημο κανάλι του συλλόγου θα παύσει να προβάλλεται μετά τις 30 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo από τον σύλλογο υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο σημειώνονται ζημιές 13 εκατομμυρίων αν και οι εργαζόμενοι τις υπολογίζουν στα έξι.

Η ανάγκη του συλλόγου να προχωρήσει σε περικοπές στον προϋπολογισμό της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε να μπορέσει να εναρμονιστεί με το Financial Fair Play της LaLiga και να είναι σε θέση να κάνει μεταγραφές κι ανανεώσεις, οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση.

Έτσι το επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα το οποίο λειτουργεί απ’ τις 27 Ιουλίου 1999, θα παύσει να υφίσταται στις 30 Ιουνίου, οδηγώντας σε απόλυση περίπου 150 εργαζόμενους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.