Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ (video)

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/4/2023 20:43
Την κατάκτηση του 31ου πρωταθλήματος Ελλάδας στο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός ο οποίος έκανε το «μπρέικ» στην έδρα του ΠΑΟΚ επικρατώντας με 3-0 σετ (18-25, 16-25, 14-25) κι έφτασε στον τίτλο ολοκληρώνοντας μία επιτυχημένη σεζόν, καθώς έκαμψε την αντίσταση των «ασπρόμαυρων» με 3-1 νίκες στη σειρά των τελικών της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» νωρίτερα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είχαν κατακτήσει και το Τσάλεντζ Καπ, δηλαδή την τρίτη τη τάξει διοργάνωση της CEV, «λυγίζοντας» εύκολα σε διπλό τελικό τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Από την άλλη οι ηττημένοι πραγματοποίησαν μία αξιέπαινη προσπάθεια, ωστόσο ήταν φιναλίστ, έχοντας πάντως κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας στο Final 4 της Καλαμάτας, κερδίζοντας στον τελικό τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά την εξέλιξη του τέταρτου και τελευταίου όπως αποδείχθηκε τελικού, το σύνολο του Αλμπέρτο Τζουλιάνι έκανε επίδειξη δύναμης από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν πλήρως και κατέκτησαν το πρώτο σετ με 25-18.



Θα περίμενε κανείς ότι οι παίκτες του Γιόσκο Μιλενκόσκι θα αντιδρούσε στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν εκτός τόπου και χρόνου και το δεύτερο σετ κρίθηκε ακόμα πιο εύκολα για τους Πειραιώτες, καθώς το πήραν με χαρακτηριστική άνεση και με 25-16, απείχαν πλέον ένα μόλις βήμα από τον τίτλο.



Τίποτα δεν άλλαξε και στο τρίτο σετ, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί απόλυτα σε όλους τους τομείς και να ξεφεύγει με άνεση, δίχως να κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω, την ώρα που οι Βαν ντεν Ντρις και Ράπτης πραγματοποιούσαν κάκιστη εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι και με χαρακτηριστική ευκολία, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη με 25-14 και στον τίτλο μέσα στην Πυλαία.



Από τον Ολυμπιακό δεν υστέρησε κανείς, με τον Άλεν Παγένκ να είναι ο κορυφαίος όλων με έξι άσους κι εκπληκτική απόδοση, ενώ σπουδαία ήταν και η εμφάνιση του Ιντάλγκο.

Στον αντίποδα, από το «ναυάγιο» του ΠΑΟΚ δεν διασώθηκε κανείς, με τα «βαριά χαρτιά» να είναι απογοητευτικά.

Τα σετ: 18-25, 16-25, 14-25


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.