Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Από την Μπλάκπουλ... στην Μπλάκμπερν ο Άπλετον

Από την Μπλάκπουλ... στην Μπλάκμπερν ο Άπλετον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2013 22:00
Προπονητής της Μπλάκμπερν είναι και με την… βούλα ο Μάικλ Άπλετον ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δυόμιση χρόνια, αφήνοντας έτσι… στα «κρύα του λουτρού» την Μπλάκπουλ την οποία είχε αναλάβει τον Νοέμβριο (!)

Οι «Ρόβερς» είναι ο τρίτος σταθμός στην φετινή σεζόν για τον 37χρονο τεχνικό, ο οποίος ξεκίνησε τον Αύγουστο στο «τιμόνι» της Πόρτσμουθ στην Λιγκ 1, στην οποία όμως αποχώρησε στις 7 Νοεμβρίου για λογαριασμό της Μπλάκπουλ. Με τους «seasiders» στους οποίους διατέλεσε καθήκοντα τεχνικού για 65 μέρες, είχε απολογισμό 2 νίκες, 2 ήττες και 8 ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια.

Μάλιστα ο Άπλετον είναι ο τρίτος προπονητής που αναλαμβάνει την φετινή σεζόν για την Μπλάκμπερν, η οποία ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με τον Στιβ Κιν, και στην συνέχεια με τον Χένινγκ Μπεργκ να παίρνει την «σκυτάλη» στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο ο Νορβηγός απογοήτευσε...

Πλέον στην Μπλάκπουλ ψάχνουν τον διάδοχο του 37χρονου, με πρώτο φαβορί τον Φιλ Πάρκινσον της Μπράντφορντ, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με την φετινή σεζόν των «Μπάτναμς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.