Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνελήφθη οπαδός που έκανε χρήση λέιζερ στο Άρσεναλ-Τσέλσι

Συνελήφθη οπαδός που έκανε χρήση λέιζερ στο Άρσεναλ-Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2023 18:05
Συνελήφθη οπαδός στην Αγγλία που στόχευε με λέιζερ τον Μικχάιλο Μούντρικ στο χθεσινό παιχνίδι της Άρσεναλ με την Τσέλσι στο «Έμιρειτς».

Άμεση ήταν η δράση της Αστυνομίας στην Αγγλία μετά το περιστατικό χρήσης λέιζερ στο χθεσινό ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι στο «Έμιρειτς». Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από την Μητροπολιτική Αστυνομία, συνελήφθη ένας 21χρονος ως ύποπτος για παραβίαση της δημόσιας τάξης και έχει τεθεί υπό κράτηση.

Το σπάνιο συμβάν σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, εν αντιθέσει με ότι παρατηρείται στους αγώνες της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, συνέβη μετά την είσοδο του Μικχάιλο Μούντρικ στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ουκρανός εξτρέμ δέχτηκε αποδοκιμασίες από οπαδούς της Άρσεναλ και αποτέλεσε στόχο του 21χρονου οπαδού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μούντρικ βρέθηκε κοντά στο να υπογράψει στην Άρσεναλ τον Ιανουάριο αλλά οι «κανονιέρηδες» δε θέλησαν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Σαχτάρ, εν αντιθέσει με την Τσέλσι η οποία έκανε μπάσιμο και απέκτησε τον Ουκρανό άσο.

Εκπρόσωπος της Άρσεναλ είπε: «Έγινε σύλληψη μετά τη χρήση λέιζερ κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγώνα. Αυτή η συμπεριφορά είναι επικίνδυνη και εντελώς απαράδεκτη και θα υποστηρίξουμε πλήρως την αστυνομία στις έρευνές της και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα». Αξιοσημείωτο ότι η Αγγλική Ομοσπονδία ερευνά επίσης το περιστατικό.

Το συμβάν με τη χρήση λέιζερ σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ σχολιάστηκε έντονα και στα social media, με φιλάθλους της Άρσεναλ να καταδικάζουν το περιστατικό και να ζητούν την τιμωρία του οπαδού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.