Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλαρντάις: «Ούτε ο Πεπ, ούτε ο Κλοπ, ούτε ο Αρτέτα είναι πάνω από μένα»

Αλαρντάις: «Ούτε ο Πεπ, ούτε ο Κλοπ, ούτε ο Αρτέτα είναι πάνω από μένα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2023 03:01
Ο Σαμ Αλαρντάις κατά την παρουσίαση του ως τεχνικός της Λιντς δήλωσε πως οι προπονητικές του ικανότητες αντιστοιχούν με αυτές των Πεπ Γκουαρδιόλα, Γιούργκεν Κλοπ και Μικέλ Αρτέτα.

Αρκετό «θόρυβο» προκάλεσε ο Σαμ Αλαρντάις στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Λιντς. Ο «Big Sam» που αντικατέστησε τον Χάβι Γκράθια αναλαμβάνοντας το έργο να σώσει τα «παγώνια» από τον υποβιβασμό, δήλωσε πως ούτε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ούτε ο Γιούργκεν Κλοπ, ούτε ο Μικέλ Αρτέτα είναι ανώτεροι από αυτόν σε ικανότητες:

«Πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι ηλικιωμένος και απαρχαιωμένος, κάτι που απέχει πολύ από την αλήθεια. Μπορεί να είμαι 68 και να φαίνομαι γέρος, αλλά δεν υπάρχει κανείς μπροστά μου σε ποδοσφαιρικούς όρους. Ούτε ο Πεπ, ούτε ο Κλοπ, ούτε ο Αρτέτα. Είναι και οι τρεις εκεί μαζί μου. Κάνουν ό,τι κάνουν, εγώ κάνω ό,τι κάνω. Όσον αφορά τη γνώση και το βάθος της γνώσης, είμαι εκεί πάνω μαζί τους. Δεν λέω ότι είμαι καλύτερος από αυτούς, αλλά σίγουρα τόσο καλός όσο αυτοί. Εύχομαι μερικές φορές να μπορείς να έχεις την ευκαιρία να το δείξεις, αλλά αυτό δεν θα συμβεί ποτέ για μένα τώρα, εκτός από το να κρατήσω την Λιντς στην κατηγορία».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.