Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Τσβόλε «έδεσε» τον Βέλλιο, η Ουτρέχτη το... παλεύει για Μπάρκα

Η Τσβόλε «έδεσε» τον Βέλλιο, η Ουτρέχτη το... παλεύει για Μπάρκα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
4/5/2023 18:26
Η Τσβόλε, που εξασφάλισε τη άνοδο στην Ερεντιβίζιε, μία χρονιά μετά τον υποβιβασμό της ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, Απόστολο Βέλλιο, ενώ η Ουτρέχτη κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Βασίλη Μπάρκα στο δυναμικό της.

Επέκταση συμβολαίου για 2+1 χρόνια με την Τσβόλε υπέγραψε σήμερα ο Απόστολος Βέλλιος. Ο 31χρονος διεθνής επιθετικός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας, με την οποία στην πρώτη σεζόν του είχε 29 συμμετοχές σκοράροντας 11 γκολ και δίνοντας έξι ασίστ σε 1.400 αγωνιστικά λεπτά. Η Τσβόλε κατέκτησε το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας και επέστρεψε στην Ερεντιβίζιε.

Η μεγαλύτερη στιγμή του Βέλλιου στην Τσβόλε κατεγράφη στις 3 Μαρτίου 2023, όταν σημείωσε χατ-τρικ, το οποίο μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας ως το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της Έερστε Ντιβίζιε. Σε εκείνον τον αγώνα, η Τσβόλε επικράτησε με το εντυπωσιακό 13-0 επί της Ντεν Μπος, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο πρώην άσος του Ηρακλή πέτυχε τρία γκολ μέσα σε διάστημα 11 λεπτών και 22 δευτερολέπτων, ενώ έφτασε σε «καρέ» τερμάτων στο 27’.

Αντίστοιχα επιθυμία να κρατήσει στην Ερεντιβίζιε και στην ομάδα, τον Βασίλη Μπάρκα, έχει η Ουτρέχτη. Ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ, που φέτος είναι αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια, είναι δανεικός από την Σέλτικ, η οποία όμως «παζαρεύει» σκληρά με τους Ολλανδούς για την περίπτωσή του.

Ο πρόεδρος της Ουτρέχτης έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως υπάρχει πάντως διάθεση υπέρβασης για να παραμείνει ο Μπάρκας, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από από την δική του πλευρά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.