Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Ανεβαίνει ο Πεϊσότο, δεν... ψήνεται ο Ρεμπρόφ, παραμένει στο «κάδρο» ο Μαρτίνες

Ολυμπιακός: Ανεβαίνει ο Πεϊσότο, δεν... ψήνεται ο Ρεμπρόφ, παραμένει στο «κάδρο» ο Μαρτίνες

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/5/2023 11:08
Η αναζήτηση του εκλεκτού που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας το καλοκαίρι, συνεχίζεται στον Ολυμπιακό.

Μετά τις περιπτώσεις Άλφρεντ Σρέντερ και Τζενάρο Γκατούζο, που δεν φαίνεται να ευδοκιμούν, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία, και αφού ακούστηκε μέχρι και το σενάριο επιστροφής του Πέδρο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «τσεκάρει» τη λίστα υποψήφιων προπονητών, με ένα νέο όνομα να ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά στις προτιμήσεις.

Ο Σέζαρ Πεϊσότο, προπονητής της Πάσος Φερέιρα, που παλεύει για την παραμονή της στην Πριμέιρα Λίγκα, εξετάζεται «ζεστά» από την διοίκηση των Πειραιωτών, όπως εξάλλου ο Ντιέγκο Μαρτίνες της αργεντίνικης Τίγκρε.

Αντίθετα λιγότερες, αλλά όχι λίγες, πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση του Ερνάν κρέσπο, που φέρεται πως έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Αλ Ντουχαΐλ και να ψάξει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα η περίπτωση του Σεργκέι Ρεμπρόφ, πιο έμπειρου από όλους όσοι προαναφέρθηκαν, φέρεται να απομακρύνεται.

«Ο προπονητής της Αλ Αΐν Σεργκέι Ρεμπρόφ δεν θέλει να αναλάβει τον Ολυμπιακό», αναφέρει δημοσίευμα της ουκρανικής ιστοσελίδας footboom.com, συμπληρώνοντας: «Νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες πως η ελληνική ομάδα εξετάζει τον Ρεμπρόφ για τη θέση του προπονητή. Αλλά οι εκπρόσωποι του Ουκρανού τεχνικού είπαν ως αυτό είναι απίθανο. Ο Ρεμπρόφ απέρριψε αυτή την επιλογή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.