Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καπετάνος: «Ο Άρης μου χρωστάει 300.000 ευρώ και πλέον κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου»

Καπετάνος: «Ο Άρης μου χρωστάει 300.000 ευρώ και πλέον κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/5/2023 20:42
«Ξέσπασε» ο Τάσος Καπετάνος αναφορικά με τις οφειλές που υπάρχουν εδώ και χρόνια προς τον ίδιο από τον Άρη και πλέον τον έχουν φτάσει σε κατάσταση που κοντεύει να χάσει το σπίτι του.

Το ζήτημα των οφειλών γενικώς και ιδίως προς τους Έλληνες ποδοσφαιριστές έθιξε ο Τάσος Καπετάνος μιλώντας στο ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6. Δεν πάει εξάλλου πολύς καιρός από όταν ο Νίκος Τσουμάνης, συμπτωματικά επίσης έχοντας οφειλές από τον Άρη, έδωσε τέλος στη ζωή του.

«Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις οφειλές. Υπογράψαμε ένα συμβόλαιο, βάλαμε πλάτη στις ομάδες όταν το ζήτησαν, βγήκαμε μπροστά και λέγαμε ότι ήμασταν εξοφλημένοι ενώ η ομάδα μας χρωστούσε, έτσι ώστε να πάρει αδειοδότηση. Αυτό έγινε και στον Ηρακλή και στον Άρη. Μου χρωστούνται 300 χιλιάδες ευρώ, από τον Άρη. Στον Ηρακλή χάρισα επίσης κάποια χρήματα», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Καπετάνος, η κατάσταση αυτή έχει θέσει σε κίνδυνο το σπίτι του, αφού τον έχει δυσκολέψει στο να ξεπληρώσει το στεγαστικό του δάνειο: «Έκτοτε έχουμε πάρει σπίτι με τη γυναίκα μου, έχουμε ένα δάνειο να αποπληρώσουμε, είμαστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Πιστέψαμε ότι θα πάρουμε αυτά τα λεφτά και λάβαμε δάνειο για σπίτι, το οποίο κινδυνεύουμε τώρα να το χάσουμε».

Θυμίζουμε κάπου εδώ πως από πλευράς Άρη τονίζουν αναφορικά με παλαιότερες περιπτώσεις οφειλών, πως βαραίνουν την παλιά ΠΑΕ. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο... στόχαστρο διάφορων παικτών, όπως και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος σήμερα (9/5) κατέθεσε προσφυγή για ενεργοποίηση ποινών προς αυτήν, αφού δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή αναφορικά με τον τρόπο εξόφλησης των 350.000 ευρώ που του οφείλονται.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.