Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μπουσκέτς ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα (video)

Ο Μπουσκέτς ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
10/5/2023 12:42
Ο Μπουσκέτς ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν με τους «μπλαουγκράνα» να δημοσιεύουν ένα βίντεο με στιγμές του από την ομάδα.

Τέλος εποχής για τον Σέρχιο Μπουσκέτς στην Μπαρτσελόνα με τον Ισπανό μέσο να ανακοινώνει επίσημα πλέον την αποχώρηση του από τον σύλλογο στον οποίο βρίσκεται τα τελευταία 18 χρόνια, με τα 15 να είναι στην πρώτη ομάδα.

Οι δύο πλευρές εδώ και καιρό βρισκόντουσαν σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου τους, δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» και έτσι ο 35χρονος άσος θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της χρονιάς.

Ο Μπουσκέτς «ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα το 2008 και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 719 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 18 γκολ και μοιράζοντας 45 ασίστ. Αποτέλεσε μέλος μίας εκ των κορυφαίων ομάδων στην ιστορία του ποδοσφαίρου και κατέκτησε τρία Τσάμπιονς Λιγκ, οκτώ πρωταθλήματα, επτά Κύπελλα, τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία Σούπερ Καπ της UEFA και επτά Σούπερ Καπ στην Ισπανία.

Πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τις φήμες να τον θέλουν να πηγαίνει στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ μαζί με τον Λιονέλ Μέσι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.