Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Παναθηναϊκός «έδεσε» Ιωαννίδη έως το 2027!

Ο Παναθηναϊκός «έδεσε» Ιωαννίδη έως το 2027!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/5/2023 18:07
«Πράσινος» για ακόμα τέσσερα χρόνια με τη... βούλα ο Φώτης Ιωαννίδης!

Ο Παναθηναϊκός προχωρά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, πριν καν ολοκληρωθεί αυτή που διανύουμε, με πρώτο μέλημα το μέτωπο των ανανεώσεων αλλά και επιβραβεύσεων, όπως στην περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, που έχει κάνει άλματα βελτίωσης τα τελευταία δύο χρόνια, υπέγραψε πρόωρη επέκταση συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές, που θα τον κρατήσει στο «τριφύλλι» έως το 2027, αφού το τωρινό του συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2024.

Αυτό ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της καταπληκτικής σεζόν που έκανε, πετυχαίνοντας 7 τέρματα σε 41 εμφανίσεις, τα οποία ως επί το πλείστον χάρισαν πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του και την κράτησαν στην διεκδικηση του πρωταθλήματος έως το φινάλε.

Ο 23χρονος φορ ανήκει στο «τριφύλλι» από το καλοκαίρι του 2020, όταν και αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό. Με τον Παναθηναϊκό μετράει ως τώρα 98 εμφανίσεις με 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι και 4 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2027. Ο Φώτης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 98 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.