Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Τρεις κομβικές επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού και τελικού

ΠΑΟΚ: Τρεις κομβικές επιστροφές ενόψει Ολυμπιακού και τελικού

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/5/2023 16:36
Ημέρα ευχάριστων εξελίξεων η Τετάρτη (10/5) για τον ΠΑΟΚ, καθώς επέστρεψαν στις προπονήσεις τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ίνγκασον, Σάστρε και Αουγκούστο.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (14/5, 20.00), στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League συνεχίζεται και ο Ρουμάνος είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν στα πλάνα του τρεις σημαντικοί παίκτες.

Ο λόγος για τον βασικό Ισλανδό στόπερ Ίνγκι Ίνγκασον, για τον δεξιό μπακ Ζόαν Σάστρε και για τον κεντρικό χαφ Ντάγκλας Αουγκούστο.

Όλοι τους θα τεθούν στη διάθεσή του για το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι Θεσσαλονικείς θα ψάξουν μόνο για τη νίκη για να τερματίσουν στην τρίτη θέση και να πάρουν το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της προσεχούς σεζόν.

Αν δεν τα καταφέρουν θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία, μια και θα πρέπει να νικήσουν την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, κάτι που αν πετύχουν θα τους εξασφαλίσει θέση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στην περίπτωση που δεν χαμογελάσουν σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, τότε θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο επόμενο Κόνφερενς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.