Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέος: «Με αγαπάνε οι που@@νες αφού γυρίζουν σε εμένα, αλλά το Πανθεσσαλικό δεν το δίνω, ας κάνουν τελικό στο Τζιμπουτί»

Μπέος: «Με αγαπάνε οι που@@νες αφού γυρίζουν σε εμένα, αλλά το Πανθεσσαλικό δεν το δίνω, ας κάνουν τελικό στο Τζιμπουτί»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/5/2023 20:56
Απίστευτες δηλώσεις έκανε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να διαθέσει το Πανθεσσαλικό ώστε να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Μιλώντας στον Focus FM, ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΕΠΟ και ειρωνείες κατά της ΕΠΟ για το ζήτημα του τελικού, ενώ αναφορικά με την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ επεσήμανε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και η ΑΕΚ πρέπει να προσέξει αλλιώς θα την... πατήσει από τον Βόλο.

«Ας πάνε να κάνουν τον τελικό στο Τζιμπουτί. Δεν δίνω το γήπεδο, γιατί είδαμε στο διαδίκτυο ότι έκλειναν ραντεβού θανάτου μπροστά στο δημαρχείο του Βόλου. Γιατί να κάνω μπάχαλο την πόλη μου, να σπάνε, να ρημάζουν οι χούλιγκανς εισαγωγής; Πρέπει να με αγαπάνε οι που@@νες, δεν εξηγείται διαφορετικά, να γυρίζουν πάλι σε μένα και στο Πανθεσσαλικό! Έχω δηλώσει ότι αυτή τη στιγμή, το ποδόσφαιρο έχει τοξικότητα και μεγάλη ευθύνη έχουν αυτοί όλοι. Το Πανθεσσαλικό δεν το δίνω, τους έχω και μια άλλη πρόταση, αλλά την αφήνω τελευταία. Να φέρω ένα αεροπλανοφόρο και να γίνει ο τελικός πάνω σε αυτό, μέσα στον Παγασητικό! Γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό να τελειώνουμε; Όλοι πρέπει να το καταλάβουν ότι αυτή είναι η λύση», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια, προσέθεσε αναφορικά με το παιχνίδι του Βόλου με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ:

«Ακόμη δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσει και τον Βόλο η ΑΕΚ, που θέλει να κάνει φιέστα, αλλά ξέρετε πόσες φιέστες χάλασαν από μικρότερες ομάδες; Εμείς θα πάμε με νέα παιδιά, που θέλουν να δείξουν πράγματα στον προπονητή μας και αυτό θα το δείτε την Κυριακή. Θα είναι ανταγωνιστικοί και θα παίξουν για να νικήσουν. Αν τους υποτιμήσουν οι αντίπαλοι, θα την πατήσουν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.