Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 0-2: Οι γηπεδούχοι τα δοκάρια, οι φιλοξενούμενοι το «διπλό» και την πρωτιά (video)

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 0-2: Οι γηπεδούχοι τα δοκάρια, οι φιλοξενούμενοι το «διπλό» και την πρωτιά (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/5/2023 19:05
Ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα (0-2) από το Αγρίνιο και την έδρα του Παναιτωλικού σε αγώνα για την 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League.

Οι Κρητικοί με αυτό το «τρίποντο» τερμάτισαν στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας με 41 πόντους και η τελική κατάταξη τους βρίσκει στην 7η θέση.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου γνώρισε ακόμα μία ήττα, την έκτη του σε επτά παιχνίδια και η συγκομιδή τον αφήνει στην 11η θέση, κλείνοντας απογοητευτικά τη σεζόν.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια, το πρώτο από τον Στάγιτς και τα άλλα δύο από τον Καρέλη.

Οι φιλοξενούμενοι είδαν να ακυρώνονται δύο γκολ του Ντίκο, όμως στο φινάλε βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη. Στο 84' η σέντρα του Λάρσον κόντραρε στον Χουχούμη και ο Γκρατερόλ έκανε την γκάφα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.



Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκρόνινγκ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.



Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Λάρσον, Στάγιτς, Μλάντεν, Χουχούμης, Ξενιτίδης (80' Κολοβός), Τσιγγάρας (74' Νικολάου), Μπουζούκης (64' Ντουάρτε), Ντίαζ, Καρέλης (80' Σενγκέλια), Βοΐλης (80' Ζοάο Πέδρο)

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Χριστογεώργος, Λάρσον, Γιόχου, Διαμαντής, Θοράρινσον (76' Μαρινάκης), Γιαννούλης (60' Μπιφούμα), Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπάκιτς (76' Γκρόνινγκ), Φελίπε (86' Φαλατάχ), Ντίκο (76' Αποστολάκης)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.