Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο συμφώνησε κι αναλαμβάνει με πολυετές συμβόλαιο

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο συμφώνησε κι αναλαμβάνει με πολυετές συμβόλαιο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/5/2023 23:02
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι, καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης στο Νησί, ο Αργεντινός κόουτς συμφώνησε σε όλα με τους Λονδρέζους για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Εδώ και καιρό η Τσέλσι βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου τεχνικού της, καθώς είναι γνωστό από τότε που ανέλαβε ότι ο Φρανκ Λάμπαρντ εκτελεί χρέη υπηρεσιακού. Εξάλλου δεν τον έχουν βοηθήσει καθόλου και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Πλέον έγινε γνωστό ότι ο νέος κόουτς ο οποίος θα δοκιμάσει την τύχη του στον «ηλεκτρικό» πάγκο της ομάδας του Λονδίνου θα είναι ο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός δεν έχει επιδείξει κάτι σπουδαίο έως τώρα στην προπονητική του καριέρα, με κορυφαία του στιγμή την πορεία με την Τότεναμ έως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2019.

Στους Σπερς εργάστηκε για μία πενταετία και κέρδισε τις εντυπώσεις με τη δουλειά του, ωστόσο όταν κλήθηκε να κάνει το βήμα παραπάνω αναλαμβάνοντας την Παρί Σεν Ζερμέν, απέτυχε παταγωδώς κι απομακρύνθηκε κακήν κακώς από τη θέση του.

Πάντως αυτός είναι ο εκλεκτός της διοίκησης των Λονδρέζων και θα αναλάβει με πολυετές συμβόλαιο, ελπίζοντας να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Στο προσεχές χρονικό διάστημα μάλιστα αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών και να ξεκινήσει η δική του εποχή κι επίσημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.