Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τερζής: «Η ομάδα ήταν για πιο ψηλά»

Τερζής: «Η ομάδα ήταν για πιο ψηλά»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/5/2023 22:31
Ο Τόλης Τερζής έκανε μία μικρή ανασκόπηση για όλη τη σεζόν του Άρη, τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε να βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Έλληνας προπονητής, που θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στους κίτρινους, σχολίασε το γεγονός πως ο Άρης βελτιώθηκε αρκετά και όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι άξιζε κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Η ομάδα ήταν για πιο ψηλά, θα έπρεπε να είχε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς και να είχε πάρει καλύτερη θέση. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, είχαμε σκαμπανεβάσματα και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε όλη τη διάρκειά της δεν καταφέραμε να κάνουμε τρεις σερί νίκες. Στο τελευταίο διάστημα προσπαθήσαμε αρκετά. Είχαμε βελτίωση, πήραμε σημαντικά αποτελέσματα ειδικά στα play-offs όπου χρειαζόμασταν τους βαθμούς, ξεκινήσαμε πίσω από τον Βόλο και τερματίσαμε 11 βαθμούς από πάνω του».

Γνωρίζαμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έμπαινε δυνατά και θέλαμε να διαχειριστούμε σωστά το πρώτο δεκάλεπτο αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά τα παιχνίδια ηρέμησαν, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και θα έλεγα ότι βάσει της εικόνας μας στο δεύτερο ημίχρονο αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Δικαιούμασταν το γκολ και τη νίκη».

«Καλύτερα να περιμένουμε να μιλήσει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας τόσο γι’ αυτό το θέμα όσο και για τον σχεδιασμό. Προφανώς υποδηλώνει εμπιστοσύνη και ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας. Από αύριο ξεκινάει η άδεια των παιδιών, πρέπει να ξεκουραστούν, θα ξεκινήσουμε νωρίς την προετοιμασία γιατί η πρόκριση στους ομίλους είναι ο στόχος που έχουμε»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.