Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Ο Ολυμπιακός έχει πιο έμπειρη ομάδα και εκμεταλλεύτηκε τις λεπτομέρειες»

Λουτσέσκου: «Ο Ολυμπιακός έχει πιο έμπειρη ομάδα και εκμεταλλεύτηκε τις λεπτομέρειες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2023 22:39
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν πιο έμπειρη ομάδα και μπορούν να εκμεταλλευτούν τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην Nova μετά την ήττα με 1-0 στην Τούμπα που άφησε την ομάδα στην 4η θέση:

«Είμαι περήφανος με τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες. Η θέληση τους, η ένταση, η αποφασιστικότητα. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Η ομάδα με την ποιότητα του Ολυμπιακού ήξερε να τις εκμεταλλευτεί. Ο τρόπος που έπαιξαν, με έμπειρους παίκτες, με εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια, βρήκαν το γκολ και μας έκαναν να χάσουμε. Η ομάδα μας βελτιώθηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μας έλειπαν κάποια πράγματα αλλά δεν μπορείς να τα αλλάξεις σε έναν χρόνο. Είναι αυτές οι λεπτομέρειες που έκαναν η διαφορά και χρειάζεσαι εμπειρία για να τις εκμεταλλεύεσαι».

Για το αν το γκολ ήταν αυτό που έλειψε από την ομάδα του: «Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, ο αντίπαλος έκανε λίγες και σκόραρε. Αυτό έκανε τη διαφορά. Να έχουμε τέτοια κυριαρχία στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη οι αντίπαλοι να μην περάσουν το κέντρο, σημαίνει καλή δουλειά και θέληση από τους παίκτες. Στην τελική όμως, μας έλειπε το τελείωμα, η ποιότητα στο τρίτο μισό του γηπέδου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.