Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανιγκό: «Αποχωρώ περήφανος»

Ανιγκό: «Αποχωρώ περήφανος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2023 22:55
Ο Ζοσέ Ανιγκό δήλωσε πως αποχωρεί περήφανος από τον πάγκο του Ολυμπιακού, στάθηκε στο πόσο σημαντικός είναι ο Σαμασέκου για το σύστημα με τα τρία χαφ ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά όσα είπε ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού μετά το «διπλό» στην Τούμπα:

«Πραγματικά νομίζω πως τελειώσαμε με καλό τρόπο τη χρονιά με την έννοια ότι είχαμε υποχρέωση να κερδίσουμε και κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Γιατί μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τελειώνουμε 3οι στη βαθμολογία, κάναμε το καθήκον μας και βέβαια εξαρτιόμαστε από τον τελικό του Κυπέλλου. Είμαι χαρούμενος από το πως τελειώνουμε τη σεζόν. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, όλο το σταφ και το σύλλογο γιατί η δουλειά που έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες είναι εξαιρετική. Δεν χάσαμε κανένα από τα τρία τελευταία ντέρμπι. Τρία δύσκολα παιχνίδια για εμάς».

Για την αποχώρηση του από το πόστο του προπονητή: «Είμαι πολύ περήφανος. Αφήνω το πόστο του προπονητή αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε τις τελευταίες εβδομάδες και πολύ χαρούμενος για τη νίκη σήμερα».

Για τον Σαμασέκου: «Γνωρίζω πολύ καλά τον Σαμασέκου. Παρακολουθούμε τις αφρικανικές διοργανώσεις. Ξέρω το ταλέντο και την ποιότητα του. Στα τελευταία παιχνίδια έδειξε πως είναι απαραίτητος, ένας παίκτης πολύ υψηλής ποιότητας. Στα τρία παιχνίδια δεν δεχτήκαμε γκολ, προσαρμόσαμε το σύστημα στους παίκτες που έχουμε. Νομίζω ότι είναι πολύ ικανοποιητικό το νέο σύστημα (σ.σ. με τρία χαφ) και ο Σαμασέκου είναι απαραίτητος σε αυτό».

Για το μέλλον του Ολυμπιακού: «Δε γίνεται να μην είμαι αισιόδοξος. Γνωρίζω πολύ καλά τον σύλλογο και όλοι γνωρίζουμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα ξανά. Νομίζω πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία από κανέναν πως ο σύλλογος και ο πρόεδρος θα κάνουν τα πάντα ώστε να συμβεί αυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.