Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλητής Ελλάδας για 11η σερί χρονιά στο πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός! (video)

Πρωταθλητής Ελλάδας για 11η σερί χρονιά στο πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός! (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
16/5/2023 22:26
Την απόλυτη κυριαρχία του στο ελληνικό πόλο επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός, κατακτώντας για 11η συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς επικράτησε 11-7 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά και με 3-0 νίκες στη σειρά των τελικών πανηγύρισε το 36ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο δείχνοντας «μπλοκαρισμένοι» στην περιφέρειά τους, βρήκαν τον τρόπο να γυρίσουν... τούμπα την κατάσταση και με πρωταγωνιστές του Γενηδουνιά και Παπαναστασίου να άρουν πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ στο τρίτο οκτάλεπτο με 6-5. Από εκείνο το σημείο και έπειτα δεν κοίταξα ποτέ ξανά πίσω και έφτασαν τελικά στη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου, που αποτελεί μάλιστα και τον 300ο των των Πειραιωτών σε επίπεδο ομαδικών αθλημάτων.

Για τις δύο ομάδες, η σεζόν δεν ολοκληρώνεται απόψε, καθώς εκκρεμεί μία αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ, την επόμενη εβδομάδα, και φυσικά το final-8 στο Βελιγράδι, όπου για πρώτη φορά θα δώσουν αμφότερες το «παρών».

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 4-1, 4-0, 3-2

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γραμματικός, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Λιαντζίρης

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.