Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε το κονδύλι των 115 εκατ. για το γήπεδο, μένουν μόνο οι υπογραφές!

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε το κονδύλι των 115 εκατ. για το γήπεδο, μένουν μόνο οι υπογραφές!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/5/2023 13:32
Όλα πλέον είναι έτοιμα ώστε να ξεκινήσουν τα έργα της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκό στον Βοτανικό καθώς η επιτροπή DG COMP έδωσε την έγκριση για το κονδύλι των 115 εκατομμυρίων ευρώ από το ταμείο κρατικών επενδύσεων.

Αυτή ήταν και η τελευταία εκκρεμότητα ώστε να πέσουν οι υπογραφές για την κατασκευή του γηπέδου και μόλις αυτό γίνει τότε θα ξεκινήσει και το έργο που θα φέρει μία νέα σελίδα στον Παναθηναϊκό.

Τα πάντα πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους και αυτό σημαίνει πως από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν τα έργα τότε το κονσόρτιουμ που έχει αναλάβει την κατασκευή θα έχει στη διάθεση του 36 μήνες προκειμένου να παραδώσει το γήπεδο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός την περίοδο 2026/2027 θα αγωνίζεται στον Βοτανικό.

«Σήμερα επιλύθηκε η τελευταία εκκρεμότητα για την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου της διπλής ανάπλασης και της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό. Εύχομαι σε όλους τους κατοίκους των Αθηνών και κυρίως στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τα επόμενα χρόνια, να απολαμβάνουν το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού που επιτέλους καταφέραμε να ξεκινήσει η κατασκευή του. Συγχαίρω τις υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που χειρίστηκαν το θέμα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, ευχαριστώ την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το "Comfort Letter" και προχωράμε για να δώσουμε στην Αθήνα ένα πολύ μεγάλο έργο που θα αλλάξει την εικόνα της πόλης», σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.