Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού ο Γιαννούλης

Στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού ο Γιαννούλης

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/5/2023 14:24
Την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη φαίνεται ότι εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυσή του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν φέτος το καλοκαίρι να ενισχυθούν νωρίτερα από την προηγούμενη θερινή μεταγραφική περίοδο όταν και είχαν καθυστερήσει χαρακτηριστικά να αποκτήσουν τους ποδοσφαιριστές που χρειάζονταν.

Εξάλλου φέτος θα μπουν από νωρίς στη «μάχη» των προκριματικών από τον δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στα τέλη Ιουλίου.

Σε αυτήν την κατεύθυνση έχουν ήδη ξεκινήσει να εξετάζουν πιθανούς στόχους για τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν να δυναμώσουν και κυκλοφόρησε το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο 27χρονος διεθνής αριστερός μπακ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τη Νόριτς στην οποία έχει μετακομίσει από το 2021.

Νωρίτερα είχε «φτιάξει» το όνομά του στον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς μάλιστα να έχουν διατηρήσει ένα ποσοστό της τάξεως του 20% σε πιθανή μεταπώλησή του από τα «καναρίνια».

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει στην παρούσα φάση αν το θέμα θα προχωρήσει, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Γιαννούλης έχει μπει στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» θα ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο απόκτησής του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.