Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η FIFA παρουσίασε το λογότυπο για το Μουντιάλ του 2026 και προκάλεσε κύμα αρνητικών σχολίων (pic)

Η FIFA παρουσίασε το λογότυπο για το Μουντιάλ του 2026 και προκάλεσε κύμα αρνητικών σχολίων (pic)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2023 18:41
Η FIFA παρουσίασε το λογότυπο για το Μουντιάλ του 2026 που θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό και το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένη την πλειοψηφία του κόσμου στα social media.

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του επίσημου λογοτύπου του Μουντιάλ 2026 σε εκδήλωση που διεξήχθη στο Αστεροσκοπείο Γκρίφιθ στο Λος Άντζελες.

Σε αντίθεση με τα λογότυπα των προηγούμενων διοργανώσεων, επιλέχθηκε ένα άκρως μινιμαλιστικό σχέδιο με τον αριθμό 26 που συμβολίζει τη διοργάνωση του 2026 και το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το αποτέλεσμα προκάλεσε ουκ ολίγα αρνητικά σχόλια στα social media, με αρκετούς να κατηγορούν την FIFA για έλλειψη χαρακτήρα στο λογότυπο και ότι δεν έχει στοιχείο από τις τρεις οικοδέσποινες χώρες, ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.

«Αυτό το λογότυπο είναι τόσο βασικό και το μισώ, θα έπρεπε να είχε περισσότερες λεπτομέρειες», «μπορώ να δημιουργήσω καλύτερα σήματα με Instagram stories», «έχετε τρία χρόνια για να το φτιάξετε», είναι μερικά από τα σχόλια που έχουν γραφτεί κάτω από το post της FIFA στο twitter.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.